Hyppää pääsisältöön

Jokilaakson dialyysiyksikkö, Jämsä

Jokilaakson sairaalassa Jämsässä toimii Keski-Suomen hyvinvointialueen alainen satelliittidialyysiyksikkö. Dialyysiyksikössä paikkoja on 6 + 1. Dialyysiyksikkömme kuuluu valinnanvapauden piiriin.

Dialyysiyksikkömme sijaitsee Jokilaakson sairaalan pohjakerroksessa. Dialyysi on avoinna maanantaista lauantaihin klo 7–15.

Mahdollisuuksiemme mukaan hoidamme myös lomadialyysiä tarvitsevia.

Dialyysin henkilökunnan tavoitat numeroista 040 359 4553

Toiminta

Jämsän dialyysiyksikkö tarjoaa hemodialyysiä eli keinomunuaishoitoa munuaisten vajaatoimintaa sairastaville potilaille.

Toiminta pitää sisällään aktiivista yhteistyötä potilaan, omaisten sekä muiden hoitoon osallistuvien yksiköiden ja asiantuntijoiden kanssa. Henkilökuntamme on erikoiskoulutettu hemodialyysipotilaan hoitotyöhön ja potilaan hoidosta vastaa nefrologian alan erikoislääkäri.

Potilaat tulevat dialyysiin ennalta sovittuina aikoina 3-4 kertaa viikossa. Hoitokerta kestää noin 4-5 tuntia. Hyvän ja laadukkaan hoidon tavoitteena on parantaa ja ylläpitää dialyysipotilaan elämänlaatua.

Mahdollisuuksien mukaan hoidamme myös lomadialyysiä tarvitsevia potilaita.

Turvallinen hoitoyksikkö

Dialyysiyksikön tavoitteena on tuottaa uusimman tutkitun tiedon mukaista hoitoa erikoiskoulutetun henkilökunnan ja ajanmukaisten laitteiden avulla.

Potilasturvallisuus dialyysihoidossa

  • Mahdollistaa laadukkaan ja hyvän hoidon
  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Houkuttelevan työyhteisön
  • Tyytyväisen ja ammattitaitoisen henkilöstön

Potilaalla on oikeus hyvään dialyysihoitoon sekä siihen liittyvään kohteluun ja tiedonsaantiin yhdessä läheistensä kanssa.

Yhteystiedot

040 359 4553

Sairaalantie 11, 42100 Jämsä