Hyppää pääsisältöön

Heralan Serviisi, Saarijärvi

Heralan Serviisi on yhteisöllisen asumisen yksikkö Saarijärvellä luonnonkauniissa ympäristössä aivan terveysaseman läheisyydessä. Asukaspaikkoja on 36. Päärakennuksessa on yhteisiä tiloja, muun muassa ruokasali, kuntosali, saunatilat ja pyykkitupa. Lisäksi pihapiirissä on rivitalo- ja ryhmätaloasuntoja.  

Asukkaat voivat osallistua päärakennuksessa viriketoimintaan, yhdessäoloon ja ruokailuihin päivittäin. Ateriat ovat tarjolla viisi kertaa vuorokaudessa. Viriketyöryhmä suunnittelee viikoittain monenlaista mukavaa ohjelmaa ja toimintaa. Osallistuminen on kuitenkin vapaaehtoista. 

Yhteisöllinen asuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat asunnon sekä hoitoa, huolenpitoa ja apua päivittäisissä toiminnoissaan. Henkilön avuntarve on pääasiassa päiväaikaista; kotihoidon apu ei enää ole riittävää, mutta henkilö ei kuitenkaan vielä tarvitse ympärivuorokautista hoitoa.

Asukkaat tulevat asiakasohjauksen kautta. Jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen palvelu- ja hoitosuunnitelma. Asukkaiden tarvitsema hoito on järjestetty Serviisin hoitajien toimesta joka päivä klo 6.30–21. Yöaikaan asukkaat saavat tarvittaessa apua kotihoidon yöhoidosta/ turvapalvelusta. 

  • Hoitajat p. 044 459 8715
  • Palveluvastaava Reija Ahonen, p. 040 481 3361

Yhteystiedot

Heralankuja 4, 43100 Saarijärvi

Sijainti on keskeisellä paikalla terveyskeskuksen ja Heralan taiteilijakodin kiinteässä läheisyydessä.